Forbrugerne betaler milliarder af kroner i halalafgift til b.la Saudi Arabien

Forbrugerne betaler milliarder af kroner i halalafgift til b.la Saudi Arabien.

Fakta er at det store flertal af den danske befolkning, tvinges til at købe halal produkter. Blot fordi et religiøst muslimsk mindretal ønsker det.

Når du vælger at støtte firmaer som sælger halal certificerede produkter, støtter du b.la Muslim Word League i Saudi Arabien.

Halal er undergravende for vores demokrati, og er en direkte støtte af b.la Muslim World League i Saudi Arabien. Landet som både er juridisk, politisk og kulturelt præget af islam i den strenge sunnimuslimske udgave, der går under betegnelsen wahhabisme. Menneskerettighedsorganisationer som Amnesty International og Human Rights Watch har gentagne gange udtrykt bekymring, omkring de manglende menneskerettigheder i Saudi-Arabien, herunder kvinders rettigheder.

Vi skal derfor turde sige nej, til halal produkter. Selvom størstedelen af de politisk korrekte journalister fortier sandheden om hvad halal er?

Mange i Danmark lever efter det 21 århundredes værdier og normer, tak for det. Men jeg syntes at der er alt for mange der lefler for det politisk korrekte. I stedet for at respektere det, som et flertal af befolkningen forhåbentligt føler er rigtigt. - Hvorfor lade dyr lide uden grund? Religion må aldrig stå over dyrevelfærd, sund fornuft og religionsfrihed for øvrigheden. Dyret skal i Danmark bedøves inden slagtningen.

Jeg betragter jeg det stadig som dyrplageri.

Problemet for mange danskere er ikke, at muslimerne får deres halalkød, naturligvis ikke. Det som er fuldstændigt uacceptabelt er, at tilhængerne af halalslagtning tillader sig at blæse på, og moralisere over ikke muslimers helt legitime ønske om at være fri for halalkød, og derved slippe for at bidrage med støttekroner i form af en halalafgift til Muslim World League M.fl.

For at et produkt kan kaldes halal certificeret, skal firmaerne betale for de obligatoriske halalcertifikater. De to institutioner, som har monopol i Danmark til at udstede halalcertifikater, er Islamisk Center for Halal og Islamic Center. På eksportmarkedet er Muslim World League (Saudi Arabien) en stor aktør. De modtager rigtig mange penge årligt. EU har afvist at mærke kødprodukter der beskriver, hvordan dyret er aflivet. Vi aner derfor ikke, om vi spiser halalslagtet kød eller ej. Et dumt EU-direktiv overtrumfer eventuelle nationale lovgivninger, der forbyder rituel slagtning/halalslagtet kød.

Så stil følgende spørgsmål når du står i dit supermarked, hos din slagter, i dit barns daginstitution, på dine forældres plejehjem. Hvor finder jeg kødet som ikke er halalslagtet? – jeg ønsker selv at kunne vælge og jeg vælger at fravælge halalcertificerede varer?

Halal er også et valg – men ikke mit og et demokratisk valg. Jeg vælger demokrati og siger nej til halal og Saudi.

Brian Mørch
Folketingskandidat

Dansk Folkeparti i Sjællands storkreds